FIDGET CUBE & RING

Gratis verzending > €20

Binnen 2 werkdagen in huis

Alleen de beste fidgets

Fidget cube kopen?

Een Fidget Cube is dé must have sinds 2017. Het product is in een zeer korte tijd enorm populair geworden in Amerika en is inmiddels overgewaaid naar Europa. Door de enorm succesvolle Kickstarter campagne kwam het product in de schijnwerpers, en inmiddels hebben miljoenen mensen over de hele wereld. De fidget cube wordt veel gebruik op school, kantoor, op de bank, tijdens het reizen, het studeren of het werk. De cube is zo klein dat niemand hoeft te zien dat je lekker aan het friemelen bent met je nieuwe toy. Bovendien is het bewezen dat het je helpt met concentreren! Een fidget toy helpt iemand met een flexibel brein (ADHD / ADD) om zich te concentreren. Uit verschillende onderzoeken komt naar voren dat mensen die snel afgeleid zijn, veel baat kunnen hebben om tijdens het concentreren te friemelen. Daar waar klikken met een pen vaak als irritant wordt ervaren door anderen, heeft niemand last van je wanneer je een cube of fidget spinner gebruikt.

 

Wat is een Fidget Cube?

De Fidget Cube is van origine een Kickstarter project. Op Kickstarter kun je geld inzamelen wanneer je een goed idee hebt, zodat je bijvoorbeeld de productie kunt financieren of het aan het brede publiek te laten zien. Het idee van de Fidget Cube leverde de bedenkers maar liefst 6 miljoen op, zodat zij direct aan de slag konden met hun excentrieke, doch populaire fidget.
De Fidget Cube is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en regelmatig komt er een limited edition op Falcon Fidgets. Houd hierom de website goed in de gaten en zorg dat je als eerste een unieke cube bemachtigt!

 

Hoe gebruik je de Fidget Cube?

De Fidget Cube is op 6 verschillende manieren te gebruiken. Bekijk de afbeeldingen hieronder en ontdek wat je allemaal met een cube kunt doen!

wrijven cube
klikken cube
switch cube
joy fidget
rollen cube
fidgetcube-draai