FIDGET SPINNERS

Gratis verzending > €20

Binnen 2 werkdagen in huis

Alleen de beste fidgets

FALCON PREMIUM

FALCON INFINITY

FALCON HYBRID 2

FALCON COMMODORE

FALCON HYBRID

Fidget Spinner kopen?

De Fidget Spinner is een nieuw soort speelgoed dat enorm in populariteit is toegenomen de laatste maanden. In 2017 kwam het pas overwaaien uit Amerika en nu al is iedereen verknocht aan de toy. De fidget spinner zorgt ervoor dat iemand ‘iets’ heeft om tijdens het concentreren te kunnen friemelen (fidgetten). De producten zijn mateloos populair op school, werk, kantoor en in de huiskamer. Normaliter wordt het friemelen met een pen of andere objecten als erg vervelend ervaren. Een hand spinner maakt echter geen geluid en zorgt er toch voor dat je lekker kunt friemelen.

 

Falcon Fidget Spinners

Een Falcon Fidget staat voor sublieme kwaliteit. Alleen de beste materialen zijn gebruikt om deze spinners te ontwikkelen. De Falcon staat voor snelheid, souplesse en kwaliteit. Onze spinners kunnen met gemak 3 tot 6 minuten spinnen na slechts één goede spin. We hebben verschillende materialen in ons assortiment opgenomen, van metaal tot hard plastic tot messing/koper. De metalen producten zijn wat lichter in gewicht en zijn gemakkelijker met een vinger te spinnen. De messing/koper spinner is dan weer steviger en spint langer.

 

Weet je niet goed welke Falcon Spinner je moet aankopen? Neem dan eens contact op per mail. We helpen je graag verder met jouw juiste keuze. Vandaag bestellen? Binnen twee werkdagen al spinnen!