OVER FALCON FIDGETS

Gratis verzending > €20

Binnen 2 werkdagen in huis

Alleen de beste fidgets

Falcon Fidgets Logo

FALCON FIDGETS

Bedankt voor je bezoek aan Falcon Fidgets: dé nieuwe website als het gaat om premium, topkwaliteit fidgets. Omdat je op deze website bent beland, zul je ongetwijfeld wel weten van het nieuwe fenomeen dat overgewaaid is uit Amerika: Fidget toys. Fidget is een Engels woord en staat letterlijk voor friemelen.

 

Er zijn miljoenen mensen wereldwijd die hun handen niet stil kunnen houden. Inmiddels is ook aangetoond dat het mensen met ADHD enorm kan helpen met concentreren. Door twee dingen actief te doen, kunnen hersenen van mensen die ADHD hebben focussen op één van deze taken.

 

Falcon is ontstaan door eigenaren die ook hun handen niet stil konden houden. Na honderden tests zijn de allerbeste producten ontstaan en deze koop je hier voor een scherpe prijs. Superstevige fidgets die je nooit van je leven meer hoeft te vervangen!

 

Weet je niet zeker welke fidget toy je moet hebben? Neem gerust contact op per mail (info@falconfidgets.nl) en we helpen je graag verder. Houd onze website in de gaten want we groeien snel en breiden ons assortiment regelmatig uit met nieuwe fidgets!

 

Groeten,

 

Team Falcon Fidgets

— For the absolute best Fidget toys

Original-V2-EDC-Hand-Fidget-Spinner-Focus-Toy-Spin-Toy-Brass-Metal-Stainless-Steel-Hand-Spinner (3)

OVER FALCON FIDGETS

Hot-Fidget-Cube-Toys-Squeeze-Fun-Stress-Reliever-Fidget-Toys-Puzzle-Magic-Cube-Toys-Stress-Cube (4)

LEES ONZE BLOG

product-image-173702015_530x

VEELGESTELDE VRAGEN

Original-V2-EDC-Hand-Fidget-Spinner-Focus-Toy-Spin-Toy-Brass-Metal-Stainless-Steel-Hand-Spinner (5)

NEEM CONTACT OP